Love Me Wrong: Vertaling in Nederlands en tekst - Allie X

De vertaling van Love Me Wrong - Allie X in Nederlands en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Love Me Wrong - Allie X in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Liedtekst Love Me Wrong
van Allie X


Vertaling in Nederlands van de liedje
Love Me Wrong van Allie X

Siamo in attesa che la canzone venga rilasciata. Appena dopo il rilascio inseriremo il testo e la traduzione di Love Me Wrong

Verbeter deze vertaling

Door gebrek aan tijd en mensen, worden er veel vertalingen gemaakt met de automatische vertaler.
We weten dat dit niet de beste is, maar het is genoeg om het duidelijk te maken aan degenen die ons bezoeken. van het liedje.
Met uw hulp en die van de andere bezoekers kunnen we van deze site een referentie maken voor de vertalingen van liedjes.
U wilt uw bijdrage aan het nummer geven Love Me Wrong We zijn gelukkig!

Allie X

Love Me Wrong: vertaling en teks - Allie X
Alexandra Ashley Hughes, beter bekend onder haar artiestennaam Allie X, is een opkomende singer-songwriter uit Canada. De 'X' in haar naam vertegenwoordigt de variabele in de algebra die onbekende, die ongetwijfeld komt overeen met de manier waarop ze houdt zichzelf – Allie is mysterieus en discreet, en toch intrigerend en fascinerend. Ze beschrijft haar leeftijd zo 'twentysomething,' tip-toeing rond al te veel onthullen.

Love Me Wrong

Allie X heeft een nieuwe liedje getiteld 'Love Me Wrong' afkomstig van het album 'Cape God' gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Dit is de lijst van de 12 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:

Andere albums van Allie X

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: SUPER SUNSET - EP.

laatste vertalingen en teksten van Allie X

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week

Tot nu toe heb je
151
vertalingen van liedjes verbeterd
Bedankt!