The World Needs Guts: Vertaling en tekst - Alice Cooper

De vertaling van The World Needs Guts - Alice Cooper in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van The World Needs Guts - Alice Cooper in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

The World Needs Guts

The World Needs Guts is de nieuwe single vanAlice Cooper afkomstig van het album 'Constrictor'.

De 9 liedjes waaruit het album bestaat, zijn de volgende:

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Andere albums van Alice Cooper

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als From The Inside / Paranormal / Don’t Give Up - Single / School’s Out / Billion Dollar Babies / Trash / The Eyes of Alice Cooper / Killer / Hey Stoopid / The Life and Crimes of Alice Cooper onthouden.

Audio en Video The World Needs Guts
van Alice Cooper

Liedtekst The World Needs Guts
van Alice Cooper

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van The World Needs Guts bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "The World Needs Guts" is geschreven door Kane Roberts e Alice Cooper. Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.

laatste vertalingen en teksten van Alice Cooper

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week