Alarm: Vertaling en tekst - A.a.l

De vertaling van Alarm - A.a.l in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Alarm - A.a.l in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Alarm

A.a.l heeft een nieuwe liedje getiteld 'Alarm' afkomstig van het album '2017 - 2019' gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Dit is de lijst van de 8 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:

Audio en Video Alarm
van A.a.l

Liedtekst Alarm
van A.a.l

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Alarm bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Alarm" is geschreven door Nicolas Jaar. Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.